Home > Nieuws > Wij zoeken nieuwe collega's!

Wij zoeken nieuwe collega's!

Wij zoeken nieuwe collega's!

Iedereen is anders. Dat vinden wij juist fijn. Bij ons mag je jezelf zijn. Samen werken we aan kwalitatief goed onderwijs voor onze kinderen. Samen werken we eraan dat kinderen later zinvol en optimaal kunnen functioneren in een maatschappij die continu verandert. Samen groeien we! Door actief van en met elkaar te leren, in verbondenheid met de wereld. Samen zijn wij Prisma!

Kom je bij ons werken als leerkracht? LIO? Startende leraar? Directeur?

Voor iedereen bieden wij leuke en uitdagende functies op één van onze scholen. In totaal hebben wij 18 scholen in Almere, met ieder hun eigen en unieke karakter. Voor LIO hebben wij een betaalde LIO plek met uitzicht op een vaste baan. Bekijk eens onze vacatures. Staat jouw ideale baan er niet tussen? Je kunt ons altijd een open sollitatie sturen. 

Bekijk vacatures Open sollicitatie

Werken bij Prisma: wat bieden wij je?

  • Leuke en diverse functies waarbij je echt van betekenis bent voor  de Almeerse kinderen
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, door onze eigen PrismAcademie
  • Onze eigen unieke Prisma cultuur waarbij ‘leren van en met elkaar’ centraal staat. Werken bij Prisma staat voor ontdekken, ontwikkelen en verbinden!
  • We brengen je veel plezier met onze PrismAction, leuke sportieve of culturele activiteiten waarbij je collega’s kan ontmoeten. 
  • Ondersteuning vanuit ons bestuursbureau op het gebied van HR, financien, facilitair, ICT en Marketing