Home > Nieuws > Werken in het onderwijs? Meld je nu aan voor on...

Werken in het onderwijs? Meld je nu aan voor onze webinar

Werken in het onderwijs? Meld je nu aan voor onze webinar

Droom jij van werken in het onderwijs maar weet je niet of je de stap wel kunt maken? Of zit je niet meer op je plek bij jouw huidige werkgever en overweeg je een baan als leraar? Meld je dan nu aan voor onze webinars over werken in het onderwijs!

Op 11 en 12 november organiseert Flevowijs van 19.30-20.30 uur live webinars over werken in het onderwijs. Er wordt onder andere verteld over verschillende functies binnen school en de routes naar een baan als leraar. Daarnaast vertellen we over wat je van werken in het onderwijs kunt verwachten en welke stappen je kunt zetten. Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van vragen. Uiteraard zijn wij, Stichting Prisma Almere, hierbij aanwezig en kun je online kennismaken met onze organisatie. 

Elk opleidingsniveau heeft een eigen webinar. Je kiest voor primair onderwijs, voortgezet onderwijs of mbo en krijgt dus gerichte informatie over jouw potentiële toekomstige baan.

Aanmelden
Wil jij hier zeker bij zijn? Meld je dan gauw aan via https://flevowijs.nl/webinars/. Zien we je daar?

Over Flevowijs
De webinars worden georganiseerd door Flevowijs, een samenwerking tussen schoolbesturen uit Flevoland. Flevowijs werkt aan het werven en behoud van leraren en docenten in Flevoland. De organisatie werkt hecht samen met hogescholen en universiteiten voor de opleiding tot leraar of docent. Wie wil werken in het onderwijs, kan bij Flevowijs terecht voor vacatures, informatie over een baan, een stageplek en begeleiding: www.flevowijs.nl.