Home > Nieuws > Tekenen samenwerkingsconvenant Playing for Succ...

Tekenen samenwerkingsconvenant Playing for Success met partners

Tekenen samenwerkingsconvenant Playing for Success met partners

Ambassadeur van Playing for Success en cabaretier Peter Heerschop heeft dinsdag 4 april het startsein gegeven tot nauwe samenwerking van Playing for Succes (PfS) en haar partners. Nico de Haas, bestuurder, was namens Prisma aanwezig. 

Samenwerking Centrummanager Levy Mensink vertelt: ”Het succes van PfS is mede te danken aan de goede samenwerking die PfS heeft met haar partners”. Enthousiast gaat Levy verder: “Daarnaast ben ik trots op de vele trajecten die PfS met succes is gestart en dat deze uiteindelijk ook duurzaam zijn geworden. Dat is ook altijd onze kracht geweest: out-of-the-box kijken naar oplossingen voor verschillende vraagstukken binnen de stad en daarop inspelen”.

Ook Susanne Olivier, lid College van Bestuur van de Almeerse Scholen Groep is trots op de ontwikkelingen van PfS. “We zien dat er zoveel waardering is voor de werkzaamheden van Playing for Success. Niet alleen in het onderwijsveld, maar ook bij allerlei instellingen. Ik zet dan ook met veel plezier mijn handtekening onder het samenwerkingsconvenant tussen PfS en al haar partners”.

Actief en betekenisvol onderwijs Playing for Succes staat voor actief en betekenisvol onderwijs in een WoW-omgeving met een complimenterende docent. Tien jaar geleden is PfS gestart bij Almere City FC met 12 kinderen. Inmiddels is het programma uitgebreid met de accommodaties van Stad en Natuur, Kunstlinie, ASC Waterwijk en hotel/restaurant Finn. Jaarlijks begeleidt PfS meer dan 2.000 kinderen.

Samenwerkende Partners
Het convenant is getekend door: Nico Haas namens Stichting Prisma, Susanne Olivier namens de Almeerse Scholen groep, Liesbeth Bronkhorst namens Stichting Stad en Natuur, Tijl Koenderink namens Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Almere, Marleen Lemstra namens  Onderwijsgroep Eduvier Lelystad, John de Vries namens ASC Waterwijk, Adriana Strating namens Kunstlinie Almere, Klaassien Maertens namens De Nieuwe Bibliotheek Almere, Rick Ruys namens Finn Almere en Hans Haarman namens Presikhaaf Schoolmeubelen.