Home > Nieuws > Overhandiging kerstpakket en cheque op basissch...

Overhandiging kerstpakket en cheque op basisschool De Ichthus

Overhandiging kerstpakket en cheque op basisschool De Ichthus

Stichting Prisma heeft voor deze kerst in totaal 212 kerstpakketten afgenomen bij Tante Truus, een sociale onderneming van zorgorganisatie Triade en doneert tevens € 1.240,- aan Stichting Jarige Job. Om dit mooie resultaat te vieren zijn op 10 december de kerstpakketten namens cliëntmedewerkers van Tante Truus overhandigd aan collega’s van Prisma bij onze basisschool De Ichthus. Tevens reikte Stichting Prisma de cheque uit aan onze collega Sharaya van Wilsem, die tevens vrijwilliger is bij Stichting Jarige Job! 

Kerst met Prisma

Stichting Prisma Almere vindt het belangrijk om bij te dragen aan ‘het Almeerse’ en dus lokale ondernemers en stichtingen te ondersteunen. Daarnaast wordt met aandacht en liefde een kerstpakket bedacht om collega’s een mooi bedankje te geven voor hun waardevolle inzet en betrokkenheid bij de organisatie en Almeerse kinderen. Dit jaar is daarom gekozen om een pakket af te nemen, waarbij de ontvanger een keuze kan maken tussen cadeaupakketten van:

  • Lunchroom Tante Truus in Almere en Cadeauwinkel annex theemakerij Kleurkracht (beide sociale ondernemingen van Triade – pakket bestaat uit een high tea of borrelplate bij Tante Truus en een sfeerpakket gemaakt door Kleurkracht) 
  • De Kaasmakerij (Almere Haven)
  • The Body Shop Almere (Almere Stad)
  • Chocolaterie BonBoni (Almere Stad)

De ontvanger kon tevens de keuze maken het bedrag te doneren aan het goede doel Stichting Jarige Job. 
Collega’s hebben erg enthousiast gereageerd op dit gevarieerde aanbod. Het team van De Ichthus vond het aanbod van Tante Truus zelfs zo leuk dat zij daar gezamenlijk gaan genieten van de high-tea en/of de borrelplate.